Neka se vaš logo nosi!

Svi imaju najdraže majice, najdraže kape i torbe. To su oni komadi odjeće bez kojih ne idemo ni na jedan put, uvijek ih čuvamo i znamo sve prilike u kojima smo ih nosili. U njima smo doživjeli neke najbolje dane, najveće avanture, nezaboravne provode. Stavite svoj logo na odjeću i proizvode iz naše ponude, neka vas nose sa sobom gdje god pošli! Neka s vama plove, jedre, pjevaju na plaži i šeću zagrljeni prema sutonu. Predstavit ćemo vam nekoliko kolekcija iz naše ponude.

SOL’s Collection – novom proširenom kolekcijom odjeće za muškarce, žene i djecu, sigurni smo da će ponuda ove kolekcije biti idealna za vaše potrebe. Ovaj brand savršen je za aplikaciju vašeg loga i dodavanje tog osobnog duha, a u ovoj kolekciji možete pronaći sve od majica do jakni, kapa, vesti i torbi. Nude vam se i mnogobrojne opcije boja, u kojima ćete svakako biti originalni.

Payper Collection – Payper je oduvijek stremio proizvodnji kvalitetnih proizvoda, kreirajući poseban stil i tako pozivao sve koji tragaju za sretnim svakodnevnim životom, poslom, putovanjem i zadovoljstvom. Iz naše ponude možete odabrati proizvode s inovativnim dizajnom, koji će vam osigurati visoki stupanj udobnosti, i to od majica, preko kratkih hlača, košulja, odjeće za slobodno vrijeme, sportske odjeće, pa sve do radne odjeće. Odabirom iz ove kolekcije svakako ćete povećati estetiku i profesionalizam svog branda, tvrtke ili vida poslovanja.

Za sve ljubitelje gadgeta, predstavljamo vam i Custom made collection. Kako samo ime govori, svoj logo, boje i tisak moći ćete staviti na mnoštvo proizvoda uključujući i eksterne prenosive baterije za smartphone i punjače, privjeske, ukrasne jastuke, šalove, deke, USB stickove, pa čak i na torbe i vrećice izgrađene od biorazgradivog materijala. Osim što su za višekratnu uporabu, čvršće su od plastičnih vrećica, perive su u stroju za pranje rublja, i ono što je najvažnije – čuvaju naš okoliš.

Nadamo se da ćete našim proizvodima unaprijediti svoje poslovanje i prepoznatljivost svog branda. Kako biste u potpunosti iskoristili sve mogućnosti brandiranja, cijeli Marines tim stoji vam na raspolaganju. Kontaktirajte nas!