Brandirajte ovo ljeto s najkvalitetnijim ručnicima po izuzetno povoljnim cijenama!

Kako bismo pomogli i u vizualnom brandiranju vaše tvrtke i kako vaš logo ne bi bio samo na papiru pripremili smo vam i specijalnu ponudu koja traje do 01. svibnja 2016. godine, zatražite najpovoljniju ponudu i besplatan uzorak.

Kako bismo vam dodatno proširili izbor nudimo vam i različite veličine ručnika te mogućnost i manjih količinskih narudžbi.

Specijalna ponuda za sve narudžbe do 01.05., po izuzetno povoljnim cijenama!

U ovoj izvrsnoj akciji pripremili smo vam sljedeće:

  • 70×150 cm, izrada u dizajnu, reljef+bordura, bojanje po pantoneu, 500 gr, velour ili terry varijanta, već od 380 kom..
    već od 47,90 kn + pdv
  • 90×160 cm, izrada u dizajnu, reljef+bordura, bojanje po pantoneu, 500 gr, velour ili terry varijanta, već od 300 kom..
    već od 67,90 kn + pdv

Ručnici su izuzetno kvalitetni i mekani poput baršuna, pa će vaš logo na njemu odavati i visoku kvalitetu vašeg odnosa prema poslovnim partnerima, zaposlenicima i samom brandu vaše tvrtke.

Mi ćemo vam ponuditi sve kako bi cijela plaža znala za vas, a vi izaberite iz naše ponude ono što vam najviše odgovara.

Jeste li znali?

Pogled na vaš brand potiče i lijepa sjećanja koja imamo vezana uz njega.

Postanite dio svih lijepih sjećanja, ugradite svoj logo u tuđe uspomene i neka vas se sjete kada se sjećaju lijepih vremena. S vašim ručnikom, nosit će vas oko struka i vrata, prebačene preko ramena, a postat ćete i dio obiteljskih igara na plaži, novih avantura i ljetnih ljubavi.