Since 1993.

Tvrtka Marines d.o.o. osnovana je 1993. godine, od kada se uspješno bavi veleprodajom, dizajniranjem i proizvodnjom promotivnih materijala i poslovnih poklona, s naglaskom na inovativne proizvode i dizajne.

Dugotrajnim ulaganjem u tehnologiju, u mogućnosti smo izraditi sve vrste logotipova i aplicirati ih na sve vrste promotivnih artikala te pružiti uslugu dizajna i ambalaže prema zahtjevu klijenta.

Posebnu pažnju posvećujemo razvijanju novih artikala koji se rade u dizajnu potpuno osmišljenom prema zahtjevu klijenta, a koji istovremeno pružaju prednost i daju originalan pristup Vašoj promociji.

Takvi novi artikli imaju posebne efekte u Vašoj promociji, naglašavaju dodanu vrijednost brendu i ostavljaju dugotrajnu impresiju kod potrošača.

Marines kolekcija posebno se ističe u dizajniranju i proizvodnji ručnika za plažu, sportskih ručnika, bademantila, setova ručnika za hotele visoke kategorije, a koji se izrađuju u potpunosti prema zahtjevu i željama klijenta te u skladu s tekstilnim atestom Oeko-Tex Standard 100 Kontr.br. 50965 OTI Wien.

Naš prioritet uvijek je bila vrhunska usluga u ispunjavanju zahtjeva i želja svih naših klijenata.

Naš stručni tim, s dugogodišnjim iskustvom, daje Vam kompletnu podršku u odabiru savršenog artikla, s prijedlozima i modifikacijama u dizajnu te skladištenje i distribuciju prema Vašim potrebama.

Kao zastupnici tvornice SOL’S iz Pariza, naša paleta promotivnih artikala nudi veliki asortiman tekstila, torbi, sportske kolekcije, radne odjeće i sl. u širokoj paleti boja i modela koji se brzo isporučuju prema Vašim zahtjevima pri čemu koristimo jedan od najvećih lagera ove vrste proizvoda u Europi.

Najboljom preporukom smatramo referentnu listu velikih kompanija s kojima smo do sad surađivali:

ALLIANZ OSIGURANJE, AUDI, BASLER OSIGURANJE, BAUMIT, BAYER, BOSCH, BRENNTAG, COCA COLA, ERSTE BANK, ERICSSON, FUJITSU, HENKEL, HEINEKEN, INTERNATIONAL EVONA, JOHNSON&JOHNSON, KNAUF, LAVAZZA, L’OREAL, MARES, MOLSON COORS, MIELE, MITSUBISHI ELECTRIC, ORANGINA, PERNAUD RICARD, PORSCHE, ROCKWOOL, SIEMENS,T-COM, TUPPERWARE, UNICREDIT GROUP, UNILEVER