Tvrtka Marines d.o.o., osnovana 1993. godine, predstavlja sinonim za izvrsnost u području veleprodaje, dizajniranja i proizvodnje promotivnih materijala i poslovnih poklona. Njezina povijest obilježena je kontinuiranim uspjehom i fokusom na inovativne proizvode i dizajne koji nadilaze očekivanja klijenata.

Sustavno ulaganje u tehnologiju omogućilo nam je da stvorimo raznolike logotipe i primijenimo ih na širok spektar promotivnih artikala, istovremeno pružajući uslugu dizajna i ambalaže prilagođenu zahtjevima svakog klijenta. Posebnu pažnju posvećujemo razvoju novih artikala koji su rezultat suradnje s klijentima i odražavaju njihove jedinstvene vizije. Ti inovativni proizvodi ne samo da pomažu u promociji brenda već i stvaraju trajan dojam kod potrošača, naglašavajući dodanu vrijednost brenda.

Naša Marines kolekcija posebno se ističe u dizajniranju i proizvodnji tekstilnih proizvoda visoke kvalitete, poput ručnika za plažu, sportskih ručnika, bademantila i setova ručnika za hotele visoke kategorije. Svi naši proizvodi izrađeni su po mjeri i željama klijenata, uz poštovanje tekstilnih standarda Oeko-Tex Standard 100. Kroz godine, naš prioritet uvijek je ostao pružanje vrhunske usluge u zadovoljavanju zahtjeva i želja naših klijenata. Naš stručni tim, s bogatim iskustvom, pruža sveobuhvatnu podršku u odabiru savršenog proizvoda, uz prijedloge i modifikacije u dizajnu te usluge skladištenja i distribucije prilagođene potrebama svakog klijenta.

Kao zastupnici tvornice SOL’S iz Pariza, ponosno nudimo širok asortiman promotivnih artikala, uključujući tekstil, torbe, sportsku opremu, radnu odjeću i mnoge druge proizvode, dostupne u raznolikim bojama i modelima. Naša suradnja s SOL’S omogućuje brzu isporuku proizvoda prema zahtjevima klijenata, koristeći jedan od najvećih lagera u Europi. U Marines d.o.o., nastavljamo svoju predanost kvaliteti, inovaciji i vrhunskoj usluzi, uvijek težeći da budemo partneri u uspjehu naših klijenata.